Események

Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó

Kedves Testvérünk!

Örömmel és Isten iránti hálával értesítjük arról, hogy a Magyarországi Református Egyház nyáron az ötödik Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó megrendezésére készül. 2011. július 19-23. között Magyarország Dunántúli Egyházkerületében elhelyezkedő, Tata városa ad majd otthont egyházunk hivatalos ifjúsági programjának, melyre szeretettel várjuk keresztyén testvéreinket a nagyvilágból.

A fesztivál érdekessége nem csak a programkínálatban rejlik – hanem abban is, hogy a szervezők törekednek a reformátusság és helyi közösség kulturális kincseit bemutatni, mindezt modern, fiatalos stílusban. Különlegessé teszi a fesztivált a szervezés módja is: a Találkozó több száz református fiatal, lelkészek és templomba járó ifjak közös önkéntes munkájából áll elő. A sokszínű programok, koncertek, táncházak mellett gondolatébresztő hitéleti előadásokra, meghitt hangulatú beszélgetésekre, testvéri ismerkedésre, elcsendesedésre is hívjuk az ország minden részéről és a nagyvilágból érkező ezernyi ifjú résztvevőt. Bővebb információ elérhető rövidesen a csillag.reformatus.hu honlapról.

A külföldről érkező résztvevők számára igény esetén angol nyelvű tolmácsolást biztosítunk az előadások és a csoportbeszélgetések alatt. Amennyiben nem csak a Csillagpont néhány napja alatt, hanem hosszabb időre is élvezni szeretnék a hagyományos magyar vendégszeretetet, akkor szívesen segítünk a szállás, ellátás és programok megszervezésében.

Szeretettel kérjük, hogy lehetőségei szerint továbbítsa meghívásunkat a gyülekezetek felé. További kérdéseikre örömmel válaszolunk; a Csillagpont szervezői május 5-ig várják jelentkezésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Életükre, szolgálatukra Isten áldását kívánjuk!
Testvéri köszöntéssel:
Pusztai Tímea
Csillagpont koordinátor
+36-30-455-9054
MRE Zsinati Ifjúsági Iroda
H-1146 Budapest, Abonyi u. 21.
Web: http://www.csillag.reformatus.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ünnepeink

nagyböjt első vasárnapja
(2018. Február 18. Vasárnap, 4 nappal ezelőtt)

virágvasárnap
(2018. Március 25. Vasárnap, 31 nap múlva)

nagycsütörtök
(2018. Március 29. Csütörtök, 35 nap múlva)

nagypéntek
(2018. Március 30. Péntek, 36 nap múlva)

húsvét
(2018. Április 01. Vasárnap, 38 nap múlva)